Recept: KAŠE Z RÝŽE NATURAL S NUTELLOU

Rýži natural jsme vařili s čajem bancha a několika lžícemi umeocta, ke konci jsme přidali trochu sezamového oleje pro zjemnění chuti. Nutella byla vyrobena rozmixováním namočených lískových oříšků spolu s kakaem, rýžovým sirupem a trochou uvařeného obilí (hutnější konzistence). Teplá zelenina: na jemno nakrájíme kapustu a pórek a dusíme cca 10 min na troše oleje s vodou do měkka. Na závěr dušení vmícháme do zeleninové směsi pokrájenou jarní cibulku. Snídaňový talíř je dozdoben kvašenou zeleninou posypanou naklíčeným mungem a proužky nastříhané řasy nori a plátky čerstvé mrkvičky.
Irena Dutková
Irena Dutková, zakladatelka a majitelka společnosti Duhový koník. Nadšená propagátorka zdravého životního stylu v širokém pojetí. Klade důraz na to, aby věci a činnosti v životě byly jednoduché, přírodní, logické i intuitivní. Ráda propojuje a inspiruje lidi. Organizuje různé pobytové a vzdělávací akce, na kterých se podává zdraví prospěšná přírodní strava, kde probíhá kvalitní program pro děti, i dospělé.
Komentáře