Recept: BEZLEPKOVÝ OVOCNÝ KOLÁČ

Hrušky nastrouháme na hrubo, předem uvaříme dýni a rozmačkáme ji vidličkou. Smícháme hrušky, uvařenou dýni, citronovou kůru (bio) kandovanou, maizenu, osladíme rýžovým sirupem a zahustíme kukuřičnou moukou a kukuřičnou krupicí, osolíme špetkou soli. Vypracujeme vláčnou směs, kterou rozložíme na pekáč. Pečeme v předem středně vyhřáté troubě přibližně 45 min.
Irena Dutková
Irena Dutková, zakladatelka a majitelka společnosti Duhový koník. Nadšená propagátorka zdravého životního stylu v širokém pojetí. Klade důraz na to, aby věci a činnosti v životě byly jednoduché, přírodní, logické i intuitivní. Ráda propojuje a inspiruje lidi. Organizuje různé pobytové a vzdělávací akce, na kterých se podává zdraví prospěšná přírodní strava, kde probíhá kvalitní program pro děti, i dospělé.
Komentáře